15 Aralık 2013 Pazar

Naver, Google-Güney Kore

Tüm E-çözümler projektör |





Kalabalık bilgelik Güney Koreli arama motoru Google dövmek yardımcı olur ve Yahoo dan New York Times Güney Korenin en popüler arama motoru, Naver açıklar.


Naver, şu anda Güney Kore tüm yapılan 77 yüzde payı vardır. Daum.net sadece yüzde 4.4 ile Yahoo ve Google ile Kore dili Web aramaları küçük 1.7 yüzde 10,8 oranında ile takip ediyor.


Naverın kurucuları, Korece olarak aranırken, orada bulunmak pek bir şey olduğunu fark ettim. Korece aradığınızda, kaliteli içerik bulmak böylece yani onlar içerik ve veritabanları oluşturmak için yola çıktı. Naver "Bilgi" 2002 yılında, gerçek zamanlı soru-yanıt platform bir tür yardım Koreliler etkinleştirme ayarlayın. Ortalama 44,000 Sorular cevaplar döndürülen her gün yaklaşık 110.000 nakledilir.


Şirket şimdi en karlı Güney Korede ve istihdam "27.000 işçiler, 299 milyar won, ya da 325 milyon dolar kar satışları geçen yıl 573 milyar won dışında Yayınlanan. Yaklaşık 8 trillion kazandı, piyasa değeri olan"New York Times makalede diyor.


Google ve Yahoo çabaları bu pazarda yetişmek için yapıyoruz. Google, örneğin, cevapları hizmet aynı zamanda Güney Koreye gelebilir Rusya için duyurulan (Rusya içinde Google denize indirmek "Soru ve cevaplar" bakın). Google da son zamanlarda jazz Kore kendi ana sayfa yukarıya için çalıştı (Googlenın yeni Animasyon Ana sayfa içinde Korea bakınız).


İle ilgili konular: Kanal: Tüketici | Arama motorları: Kore arama motorları


@sengineland izle





Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Bing bilgi deposu, Satori, daha etkileşimli içerik ekler


Anket: Çoğunluk mobil arama kullanın, "PC daha zor" bul


Teste devam ediyor: Hangi alışveriş arama motoru bir Blu-Ray için en iyi fiyatı bulur?


Marka önyargı: tüketicilerin % 70i bilinen perakendeciler için ürün arama yaparken bak


Tüm yeni SMX Batı gündemi ? şimdi kayıt kontrol & 300 $ Kaydet


Aşağıdaki Android yenilemek, Bing Intros yeni iPad deneyimi


@sengineland izle


Resmi olarak test görüntüleri Web arama sonuçları parçacıkları Bing Google Gelişmiş eşleme için Windows 8.1 araması Pics getiriyor: Google LEGO Menora, Google Maps, Penn & Teller aracılığıyla Google cam Google penguenler genişletir derinlemesine Makaleler


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder